Допълнителни услуги, които предлагаме на нашите клиенти.Моля да ни пишете при въпроси с радост ще отговорим и ще се погрижим за всичко необходимо за вашият повод и празник.

  • Имен ден;
  • Прощъпулник;
  • Погача, питка;
  • Кръщене;
  • Коледно парти;
  • Тематични партита;

-Здравейте, 

Предстои ни кръщене , разполагате ли с музиканти и DJ?

-Здравейте, да имаме на разположение, DJ , танцов състав , можем да ви съдействаме дори и с поканите за гостите, както и да ги информираме за локацията на заведението,за да не се налага Вие да се ангажирате.

 

-Бих искала да попитам за Коледните партита,с какъв капацитет от места разполгате, нашата група  е около 50 деца?

-Здравейте , заведението разполага с три големи зали, освен за децата има предвидена зала и за родителите, както и тераса за пушачи,

 

Отзиви от нашите клиенти:

Здравейте!

На 10 февруари празнувах в детски кът Fun House рожденият ден на сина ми, който стана на 5 години.Много благодаря за прекрасното отношение и незабравимите спомени за децата. Както и за спокойствието и хубавата храна, които осигурихте и за нас родителите.Препоръчвам, изключителни професионалисти!

Мария

Прекрасен детски кът... за дете ,
като моето на около 2г и спокойно местенце за кафенце и за мама.
Василена
 
Много съм доволна, както от обслужването, така и от атмосферата! Препоръчвам!
Зорница
 
Страхотно, тихо и уютно място. Хубав детски кът. Подходящо място за кафе и весели детски игри!
Елена Иванова
 
Уютна и топла обстановка, любезен персонал, безупречна чистота, перфектно обслужване!
Добре оборудван детски кът, забавление и игри на максимум!
6+ оценка.
Милена Маринова
 
 
 

Адрес: гр. София, п.к. 1138,  бул. “Цариградско шосе”1

Работно време: всеки ден от 10:00 до 21:00 часа
Телефон: 0898989696;
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Нашите Услуги
При нас във FUN HOUSE предлагаме широк спектър услуги, които да направят детското ви празненство или парти незабравимо. Вярваме, че всеки момент на детските събития трябва да бъде изпълнен с радост, веселие и вълнение. Ето какво можем да ви предложим:

Тематично Украсяване
Превърнете обикновеното парти във вълшебно приключение с нашите тематични украси. Независимо дали вашето дете мечтае за приказно кралство, космическа авантура или супергеройско събитие, ние имаме всичко необходимо, за да създадем перфектната атмосфера.

Професионални Аниматори
Нашите енергични и креативни аниматори са тук, за да направят всяко парти незабравимо. От игри и състезания до лицево боядисване и танци, те ще поддържат децата заети и забавлявани през цялото време.

Детски Фургони за Партита
Предлагаме иновативно решение за детските партита с нашите детски фургони. Оборудвани с играчки, игри и забавления, нашите фургони предлагат безкрайно забавление за малките гости, докато родителите си почиват.

Персонализирани Пакети
Вярваме, че всяко парти трябва да бъде уникално, затова предлагаме персонализирани пакети, които да отговарят на вашите специфични изисквания и предпочитания.

Не се колебайте да се свържете с нас, за да разберете повече за нашите услуги и как можем да направим вашето детско парти незабравимо!

Добре дошли в FUN HOUSE !

Ние сме екип от страстни професионалисти, които се грижат за най-забавните и незабравими моменти в живота на вашите деца. От усмивки до възторзи, ние създаваме магията на детските празници и партита.

Във FUN HOUSE вярваме в съчетанието на креативност, професионализъм и персонално внимание към всеки детайл. Нашата цел е да направим всеки празник специален, независимо дали става въпрос за рожден ден, тематично парти или специално събитие.

С нашето богато портфолио от услуги можете да се доверите, че ще намерим точното решение за вашето събитие. Ние предлагаме:

Тематично украсяване: От феерични приказки до любими герои на малките ви, вълшебни декорации, които ще пренесат вашето парти в свят на въображението.
Професионални аниматори: Нашите аниматори са енергични, талантливи и готови да развълнуват всеки малчуган. От игри и танци до лицеви боядисвания, те ще осигурят безкрайно забавление за всички.
Детски фургони за партита: Предлагаме фургони с играчки, където децата могат да се забавляват в безопасна и контролирана среда под наблюдението на опитни съпровождащи.
Възможности за персонализация: Вярваме, че всеки празник е уникален, затова предлагаме персонализирани пакети, които да отговарят на вашите желания и нужди.
Ние сме тук, за да направим всяко детско парти специално. Свържете се с нас днес, за да започнем да планираме вашия следващ незабравим празник.

Нашите предимства:

Свободно паркиране в района на парти центъра

Обособено място за хранене.

Бар с италианско кафе , алкохолни и безалкохолни напитки.

Богат избор на кетъринг и торти.

Дългогодишният и професионален опит в организирането на партита

Просторни зали с атракциони за деца от 0 год. до 12 год.
Видео наблюдение за спокойствие на родителите

Уютна и просторна зала за родители

Отговорни и и лъчезарни отговорници за вашите деца.

Винаги ще ви посрещнем с усмивка

Площ от над 300 м²